Manege & Pensionstal Pothoven

Paardrijden voor Iedereen!

FNRS

Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra


Manege Pothoven is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). De doelstelling van de FNRS is om de rijkunst in Nederland te verhogen en het welzijn van de paarden te bevorderen.

Minimaal éénmaal in de twee jaar worden de leden door of namens de FNRS bezocht en wordt er een rapport opgemaakt. Aan de hand van een lijst met eisen krijgen de leden een beoordeling. Door het behalen van punten kunnen de leden in aanmerking komen voor geen tot maximaal vijf sterren.

Ieder FNRS lid moet in het bezit zijn van het veiligheidscertificaat. Een manege met dit certificaat zorgt dat de veiligheid van klanten voorop staat. Uiteraard heeft Manege Pothoven een veiligheidscertificaat.

Wat betekend de FNRS voor onze ruiters?

Doordat de manege lid is van de FNRS kunnen onze ruiters meerijden in de F Proeven, Carrousel, de FNRS Zitcompetitie en andere activiteiten die de FNRS heeft ontwikkeld, zoals het Ruiterbewijs, FNRS Springen etc. Daarnaast organiseert de FNRS terugkomdagen voor de instructeurs waarbij onze instructeurs weer bijgeschoold worden en weer leuke, frisse ideeën op doen voor in onze lessen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de FNRS.

 

Wil je meer informatie over de FNRS?

Klik dan op het logo.

 


 

 

E-mailen
Bellen
Info